Nyhetsarkiv

Søknadsfrist for statstilskudd, 2. runde 2018

Les mer

‘Lille kriger’ vant Zefyrs pitchepris på 100.000

Manusforfatter Nick Hegreberg (De tøffeste gutta, 2013), kunne i skarp konkurranse med over 30 prosjekter, dra hjem til Stavanger med en sjekk på 100.000.

Les mer

Aaron Sims kommer til Bergen for å holde masterclass. Zefyr har plasser.

Onsdag 2. mai kommer Aaron Sims og deler av teamet som har jobbet bl.a. med Stranger Things til Nordiske Mediedager, for å holde Masterclass i workflow-metoden Sketch2Screen. Zefyr disponerer opp til 8 plasser. Henvendelse til: janaksel@zefyr.no

Les mer

Tildelingsliste – statstilskudd, runde 1/2018

Mediefondet Zefyr har delt ut midlene i den første av årets to tildelingsrunder for statstilskudd. Til sammen 4.440.000 kroner ble fordelt til i alt 17 prosjekter.

Les mer

Pakketilskudd for prosjektutvikling til fire selskap på Vestlandet

Zefyr har for første gang tildelt pakketilskudd for utvikling. Hver pakke er på 600.000, og gjelder for minimum 3 prosjekter over en 2-årsperiode. I denne runden fikk 4 selskap pakketilskudd.

Les mer

Rekordhøyt statstilskudd til Zefyr

Mediefondet Zefyr har for 2018 mottatt sitt så langt høyeste statstilskudd. Midlene vil gå uavkortet til kinofilm, serier og interaktive produksjoner samt bransjetiltak med betydelig regional effekt.

Les mer

Lykkeland til hovedkonkurranse i Cannes

Lykkeland er plukket ut som en av 10 internasjonale serier til hovedkonkurransen under den nye TV-dramafestivalen CANNESERIES - the Cannes International Series Festival.

Les mer

Møter i Kristiansand

Film- og serierådgiver Jan Aksel Angeltvedt tar snarlig turen sørover og vil være tilgjengelig for møter i Kristiansand. Ta kontakt for å booke møtetid.

Les mer

Sjøen i permisjon

16.03 går vår produksjons- og informasjonsrådgiver Ingunn Myklevoll Sjøen ut i mammapermisjon.

Les mer