Nyhetsarkiv

Knerten – Et eventyr i Eidfjord

Champagnekorken gikk i taket på Quality Hotel Vøringsfoss, da hotelldirektøren fikk inn bookingen fra "Knerten-teamet". Filminnspillingen har vært en gullgruve for næringslivet og en positiv opplevelse for hele bygda.

Les mer

Ledige for møter i Kristiansand

Mediefondet Zefyr kommer til Kristiansand 8. desember og er ledige for møter. Ta kontakt for å booke møtetid.

Les mer

Bransjepionér i miljøarbeid

Etter en omfattende kvalifiseringsprosess, har Mediefondet Zefyr i høst blitt Miljøfyrtårnsertifisert. På nyåret tar fondet posisjon som pioner i miljøarbeid rettet mot den norske audiovisuelle bransjen.

Les mer

Pitchekonkurranse under Barnefilmfestivalen 2018

Har du en god idè til en kinofilm eller tv-serie med barn som målgruppe? Mediefondet Zefyr og Barnefilmfestivalen inviterer for første gang til pilotpitch under neste års festival.

Les mer

Tildelinger av statstilskudd 2017 – statistikk og analyse

Mediefondet Zefyrs statlige midler er i 2017 blitt fordelt gjennom tre tilskuddsrunder. Hvem har fått penger og til hvilke typer prosjekter?

Les mer

Tildelingsliste, runde 3 – 2017

Mediefondet Zefyr har delt ut midlene i årets tredje og siste tildelingsrunde. Neste søknadsfrist er satt til 23. februar 2018.

Les mer

Bransjebrunsj på Absinthen

Mandag 4. desember inviterer Mediefondet Zefyr til bransjebrunsj i lokalkontorets stilige nye leide lokaler på Absinthen i Stavanger.

Les mer

Møter i Kristiansand

Mediefondet Zefyr vil være tilgjengelig for møter i Kristiansand fredag 8. desember.

Les mer

Zefyr til Media City

Første desember flytter Mediefondet Zefyr sitt hovedkontor til Media City Bergen.

Les mer

Ferdig med Stavangeropptakene

Lykkeland er ferdig med den delen av innspillingen som skulle gjøres i Stavanger. Et fornøyd produksjonsteam reiser nå videre for avsluttende opptak.

Les mer