Nyhetsarkiv

Ellevilt for Elleville Elfrid

Kulturminister Trine Skei Grande viste begeistring for Kool Produktions animasjonsprosjekt Elleville Elfrid under åpningen av Norway House under Berlinalen fredag. Prosjektet høster nå stor interesse for internasjonalt salg.

Les mer

Pitchekonkurranse – Vinn Kr 100. 000

Har du en god ide til en kinofilm eller en tv-serie for barn? Mediefondet Zefyr og Barnefilmfestivalen inviterer for andre gang til pitchekonkurranse under årets festival som arrangeres 29. april – 4. mai 2019. Filmskapere med ønske om å realisere sine barnefilmprosjekter i Zefyr-regionen, får nå mulighet til å vinne kr. 100 000.

Les mer

Vestlandstreffet i Flåm 28. – 29. mars

Vestlandstreffet er en viktig møteplass for filmbransjen i regionen. Her samles filmskapere, filmorganisasjoner og finansiører på̊ tvers av sjangre, formater og fylkesgrenser.

Les mer

History of Love klar for norske kinoer

Fire år etter sitt første møte med den slovenske regissøren Sonja Prosenc og produsent Roc Secen, kunne produsent i Incitus films Jarle Bjørknes i går presentere dramaet History of Love for samarbeidspartnere og bransjekolleger i Stavanger. Fra i kveld vises den for kinogjengere over hele landet.

Les mer

Møter under Berlinale 2019

Mediefondet Zefyr vil være til stede under Berlinale 2019 og anbefaler de som ønsker å booke møter med oss om å ta kontakt snarest.

Les mer

Tilbake fra barselpermisjon

Vår produksjons- og informasjonsrådgiver Ingunn Myklevoll Sjøen er tilbake fra barselpermisjon

Les mer

Statstilskudd 1. runde 2019 – Kunngjøring

Mediefondet Zefyr åpner nå for søknader til den første av i alt to tildelingsrunder av statlige midler for 2019. Søknadsfrist er fredag 8. mars ved midnatt.

Les mer

Filmseminar fredag 11/1, kl 10-14.30 på USF Verftet

Bergen kommune inviterer til Filmseminar fredag den 11. januar på Kulturhuset USF Verftet (Sardinen). NB! Påmeldingsfrist fredag 4. januar

Les mer

Pressemelding: Magnus Thomassen ny direktør i Mediefondet Zefyr

Magnus Thomassen er tilbudt jobben som ny direktør i Mediefondet Zefyr. Tiltredelsen vil finne sted senest 1. april.

Les mer

Tildelingsliste – statstilskudd, runde 2/2018

Mediefondet Zefyr har delt ut midlene i den siste av årets to tildelingsrunder for statstilskudd. Til sammen 5.209.000 kroner ble fordelt til i alt 20 prosjekter.

Les mer