Sesongpremiere for Aber Bergen 2

Ingunn Myklevoll Sjøen

Førstkommende tirsdag får vi endelig gjensyn med det turbulente advokatkontoret Aber Bergen på TV3. Sesong 2 er klar og forsvaradvokatene stiller igjen med den usminkede versjonen av sannheten.

 

Etter en spennende første sesong kan vi ifølge produsent ITV forvente oss et enda rikere sett av episoder denne gang.

 

Man kan forvente seg mange spennende, morsomme og komplekse saker. Materialet ser kjempefint ut og vi har store forventninger til sendingene, sier produksjonsleder Linda Bolstad.

 

Denne gangen har de flere dyktige regissører med seg på laget. Ole Endresen står for de to første episodene, Kjersti Steinsbø for de fem neste og  Jan Christian Frugård for de tre siste.

 

Innspilt i Bergen

 

Serien er godt regionalt forankret og i sin helhet spilt inn i Bergen, med studiofasiliteter i Arna.

 

Vi er storfornøyd med de nye lokalene i Arna og har blitt tatt veldig godt i mot av alle i denne bydelen, sier Bolstad.

 

Produksjonskontoret er også svært fornøyd med den lokale arbeidskraften.

 

Vi har stor sysselsetting av dyktige lokale filmarbeidere men også en talentfull lokal cast.Det ligger en enorm innsats bak fra crewet, som har jobbet beinhardt for at sesong 02 skal bli den beste så langt, sier Bolstad.

 

Nå gleder de seg til mottakelsen fra publikum.

 

Vi håper vi når opp til forventningene og kanskje enda litt til, avslutter hun.

(info om sesong 2 under bildet)

Regissør Kjersti Steinsbø i aksjon.

 

Om sesong 2

Vi skal tilbake til Vestlandets hovedstad, byen vest for loven, og det turbulente advokatkontoret vi ble godt kjent med i fjor. I sesong to av Aber Bergen møter vi en konkurstruet bedrift som står overfor etiske og utradisjonelle problemstillinger for å overleve som advokatkontor. En av Erik Abers betrodde medarbeidere har over sommeren byttet beite, og jobber nå hos svigerfar og største rival, hvilket innebærer at det åpner seg et ledig kontor for nyansatte Nikolay Wallén (Morten Holst). Forholdet mellom Erik Aber (Odd-Magnus Williamson) og Elea Bergen (Ellen Dorrit Petersen) settes til stadighet på prøve. De kan hverken leve med, eller uten hverandre, og i sesong to skal vi dypere ned i sinnet hos de særegne forsvarsadvokatene. (kilde: TV3)