Thomassen på plass

Ingunn Myklevoll Sjøen

Magnus Thomassen har tiltrådd som ny direktør i Mediefondet Zefyr.

 

Mediefondet Zefyrs nye direktør Magnus Thomassen vil fra nå av være å finne i fondets lokaler i Media City Bergen. Thomassen tiltrådde stillingen 1. april og gleder seg over å være i gang.

Det er veldig hyggelig å være på plass blant flinke kollegaer i Zefyr, som i det siste har jobbet intenst med en meget sterk søkerrunde på våre statstilksuddsmidler. Jeg ser nå frem til å møte produsenter innen film, TV-drama, spill og andre AV-produksjoner om nye prosjekter i vår region, og ta fatt på samarbeidet med bransjen forøvrig.

Thomassen kommer fra IP-konsulentselskapet Acapo AS, hvor han har vært ansatt som advokat siden 2016.

Han ble uteksaminert fra Universitetet i Bergen i 2012 med spesialisering i opphavsrett, varemerkerett og design- og patentrett. Magnus har siden arbeidet som juridisk rådgiver i en av landets største impresariovirksomheter, og som advokat med særlig fokus på avtalerett, immaterialrett og fast eiendom.

Thomassen er også utdannet filmprodusent fra Den Norske Filmskolen på Lillehammer hvor han gikk ut i 2006. Han har blant annet jobbet som produsentenes assistent på filmserien Varg Veum og som utviklingsprodusent i Mediacirkus (nå ITV Studios Norge). I perioden 2008-2011 var han grunnlegger av og daglig leder for Art on Earth AS som drev med digital distribusjon av musikk.