Utsatt for Vestavinden

Ingunn Myklevoll Sjøen

 

Mediefondet Zefyr presenterer nye nettsider samt ny grafisk profil etter et spennende samarbeid med det prisbelønte Stavangerbyrået Melvær & Co. Vestlandsværet har vært en inspirasjonskilde.  

 

Mediefondet Zefyr har siden oppstart i fjor høst brukt en midlertidig logo og informert via en enkel hjemmeside. Ny hjemmeside ble nylig lansert og en ny spenstig profil er nå utformet i samarbeid med Stavangerbaserte Melvær og Co.

Etter en grundig vurdering av flere gode designbyråer, falt valget til slutt på dette selskapet. Samarbeidet har vært effektivt og spennende og Zefyr er svært godt fornøyde med resultatet.

 

Melvær & Co. har en leken tilnærming til arbeidet samtidig som de er høyst profesjonelle. De leverer originalt, raskt og grundig. Selskapet har også vist en egen evne til å utfordre oss som kunde, for at vi igjen skal kunne møte både bransjen samt andre offentlige instanser og samarbeidspartnere på best mulig måte. Det gir nå et resultat vi er stolt av, sier produksjons- og informasjonsrådgiver i Zefyr Ingunn Myklevoll Sjøen.

 

I hardt vær

Det var særlig i utformingen av logoen at Melvær & Cos unike kreative kompetanse kom til uttrykk.

 

Vi har tatt utgangspunkt i en formsterk og tydelig skrift, og utsatt den for et skikkelig «vestlandsvær» – godt hjulpet av forskjellige løsemidler og sitronsyre, sier kreatør og daglig leder i Melvær & Co. Anders Melvær.

 

Ordet Zefyr kommer nemlig fra greske Zefyros som betyr guden for Vestavinden. Han var kjent som den som varslet at våren var på vei, og den som modner kornet.

En betydning som metaforisk selvsagt var nøye vurdert i navngivningen av det nye fondet, ved etableringen etter fusjonen mellom Filmkraft Fond og Fuzz i fjor.

 

Nettside under utvikling

De nye nettsidene er ennå under arbeid og vil være i utvikling en stund fremover.

 

Vi jobber kontinuerlig med å fylle siden med nyttig informasjon og holder på å utvikle ytterligere funksjonalitet. Besøkende må gjerne ta  kontakt med oss dersom de har innspill om noe de mener bør være tilgjengelig, avslutter Sjøen.

 

 

Foto: Melvær & Co.