VIKTIG INFO TIL VÅRE FILMPRODUSENTER

David L. Leader

Filmbransjen, som andre bransjer, står midt i en meget utfordrende tid. Mediefondet Zefyr vil meddele at vi foreløpig behandler søknader fra runde 1, 2020 som opprinnelig planlagt.

 

Zefyr endrer ikke søknadsbehandlingen på grunn av koronasituasjonen, men følger anbefalinger fra offentlige helsemyndigheter for å forebygge og begrense smitte. Dermed stenger vi kontorene i denne perioden, og avlyser event som Drop-In på Absinthen inntil situasjonen bedres. Uansett er det ”business as usual», bare at vi i Zefyr-administrasjonen jobber for tiden fra hver vårt hjemmekontor. Vi er fremdeles tilgjengelig for dere på e-post og telefon, men tar naturligvis ikke fysiske møter.

Det er en ekstrem situasjon for alle, og vi føler med dere som har måttet stanse opptak og som må utsette produksjonsoppstart og lanseringer. Vi ser frem til lysere tider, følger med på ekstraordinære tilskuddstiltak fra myndighetene, og håper om ikke annet at situasjonen kan medføre nye idéer og positive endringer i måten AV-bransjen jobber på. Selv om de fleste selskapene i vår bransje er sårbare, så er vi en bransje som er vant med å handle raskt, tilpasse seg og finne gode løsninger under press.