Zefyr har ansatt ny CFO

Ingunn Myklevoll Sjøen

Mediefondet Zefyr ønsker Ketil Reinert Petersen Lømsland velkommen som ny Økonomi- og administrasjonssjef/CFO.

 

 

 

Etter en grundig rekrutteringsprosess, har Mediefondet Zefyr ansatt Ketil Reinert Petersen Lømsland som fondets nye Økonomi- og administrasjonssjef/CFO. Lømsland har ti års erfaring fra KPMG blant annet som revisor og utleid økonomisjef. Av utdanning er han siviløkonom samt statsautorisert revisor og kan vise til mediefag på videregående.  Administrasjon og styre er svært fornøyde med ansettelsen.

Vi mottok søknader fra mange høyt kvalifisert søkere, og føler oss trygg på at dette er rett mann. Ketil er en sylskarp, solid og ikke minst hyggelig fyr med en imponerende CV og tung kompetanse innen finans. Med Ketil på laget rigger vi oss ytterligere for at Zefyr kan styrke sin posisjon og i fortsatt økende grad bidra til å heve spill-, film- og Tv-bransjen i tiden som kommer, sier direktør Magnus Thomassen.

Lømsland ser frem til å starte i sin nye jobb og gleder seg til å bli kjent med regionale bransjeaktører.

Det er gledelig å tre inn i en kreativ bransje, der Zefyr har en sentral rolle som bidragsyter til audiovisuell utvikling på Sør- og Vestlandet. Etter mange år som revisor og rådgiver, har jeg opparbeidet meg en allsidig kompetanse som jeg tror vil være positiv for den videre veksten til mediefondet. Jeg ser frem til et spennende samarbeid med alle involverte parter i denne bransjen som er under rivende utvikling.

Lømsland har oppstart i stillingen medio august.